Bresser Wave nu som monokikkert

Oprettet d. under Produktnyheder

Bresser Wave nu som monokikkert

Bressers forholdsvis nye Wave-serie har fået en lillesøster, en monokikkert. Her får du hele 12x forstørrelse, en linsediameter på 50mm samt en lav vægt på blot 435 gram. Også prisen er helt rigtig!

En perfekt ledsager i naturen takket være de kompakte dimensioner.  Sjældne fugle, interessante klippeformationer eller fascinerende storbystrukturer: Når du først har fundet et emne, så bringer den 12x forstørrelse hver detalje tæt på. I en afstand af 1200meter fremstår det objekt, du observerer, så stort gennem kikkerten, som var det kun 100 meter væk.

Lyse øjeblikke med 12x50 monokular kikkert

Mono Bresser Wave 12x50Denne kikkert sætter verdens vidundere i perspektiv. Til dette formål er optikken forsynet med en stor linsediameter på 50mm. Dette slipper en masse lys igennem til dine øjne - for et lyst billede til trods for den høj forstørrelse. Den højkvalitets UR-belægning på prismet øger også lystransmissionen og viser dig dine blikfang endnu tydeligere. Derudover reducerer den fulde flerlagsbelægning på de optiske overflader forstyrrende refleksioner. Og glasmaterialet passer også ind i kvalitetsbilledet, fordi lysstærke Bak4 glas (barium kroneglas) i kikkerten garanterer imponerende detaljeopløsning.

God udsigt med og uden briller

Lige meget hvor du går, skal du have dine briller med. Lad derefter dine briller være på, når du observerer. For at sikre, at afstanden mellem øjnene og objektivlinsen er korrekt, skal du blot lade det drejelige øjestykke være skruet i.

Nyd hvert øjeblik med det stabile monokular

Ud og rundt i skoven, i bjergene eller i storbyens stress og jag – Wave leverer et ekstremt godt billede i enhver situation. Gummiarmeringen og den komfortable, brede håndledsrem sikrer, at den altid ligger perfekt i hånden. Med det robuste metalfokushjul kan du på ingen tid have alt, der er værd at se, i fokus.

Og selv vejret kan ikke længere sløre din udsigt. For det vandtætte hus tillader ikke regn, tåge osv. indvendigt i kikkerten. Selv ved kraftige temperaturudsving sørger Nitrogengassen for, at linserne ikke kan dugge til indefra.

5 års garanti
Bresser yder 5 års garanti.

Features

- Allround monokular kikkert til naturobservation, rejser m.m.
-12x forstørrelse og 50mm objektivdiameter
- Prisme lavet af højkvalitets Bak4 glasmateriale
- Fuld multilagsbelægning af de optiske overflader (FMC)
- UR-belægning på prismet for lysere billeder
- Robust fokushjul lavet af metal
- Twist-up øjestykke med lang øjeafstand
- Vandtæt og dugfri konstruktion med Nitrogengas (IPX7)
- Standard gevind til fotostativ

Læs mere om Bresser Wave 12x50


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar