Firmagaver, reklamegaver og promotion

Skal vi levere dine firmagaver?

Firmagaver, julegaver til medarbejderne - Kikkerteksperten.dkHos os finder du nemt de helt rigtige firmagaver til kunder og medarbejdere – uanset anledningen.

Kikkerteksperten har stor erfaring og ekspertise med levering af firmagaver. Det kan være alt fra få gaver til alle virksomhedens medarbejdere.

Fælles for vores gaveprodukter gælder, at de opfylder strenge krav til kvalitet og holdbarhed, så modtageren ikke bliver skuffet.

Vi er med hele vejen, når den rigtige gave skal findes. Vi kender vores produkter og hvilke som er interessante for hr. og fru Danmark. Herudover har vi stor viden om specialprodukter til  de få!

Kikkerteksperten samarbejder med flere af de virksomheder som koordinerer indkøb af firmagaver, så har du allerede en aftale med en af dem, så lad os tage dialogen.

Udover firmagaver leverer vi også produkter til promotion, merchandice og som reklameartikler.

Vil du vide mere?

Kontakt Michael på telefon 5051 3209 og hør mere om mulighederne. Du kan også sende en e-mail på firmagaver@kikkerteksperten.dk.


SKAT - Gaver fra arbejdsgiver
En medarbejder kan få skattefri gaver fra en eller flere arbejdsgivere. Det gælder fysiske gaver og andre mindre personalegoder til en samlet værdi af op til 1.200 kr. i 2022.
Læs mere på Skat.dk.